joi, 11 februarie 2010

Din seria anotimpuri.... Iarna...

In general creez bijuterii avand o idee clara in minte pe care o urmez cu strictele. Dar lucrand la acest set mi s-a intamplat ceva destul de neobisnuit: imaginea de inceput s-a transformat pe parcurs, astfel incat produsul final nu aducea deloc cu ideea initiala. As putea spune ca in acest caz colierul si cerceii s-au lucrat singuri ;-)
In fine, uitandu-ma la ele am realizat ca seamana perfect cu iarna: culorile alterneaza de la alb la bleu pastel si albastru rece, au stralucire argintie dar si transparenta, iar formele sparte alterneaza cu cele rotunjite. Ma fac sa ma gandesc la gheata si zapada in toate formele si culorile pe care le pot lua.


Detalii:
- colierul are un diametru de 35 cm si este lucrat din doua siruri de margelute "boabe de nisip" albe, transparente, intre care sunt prinse margele "millefiori" bleu pastel si albastru.
- in partea de jos cele doua siruri de dubleaza, iar trecerea este marcata prin inserarea a 4 margele de sticla cu foita argintie si a 2 medalioane bleu-pastel din sticla de Murano.
- culori: alb, argintiu, bleu-pastel, albastru
- cerceii sunt formati din cate 3 ace rigide, imbracate in margelute "boabe de nisip" si care se termina in capete cu margele "millefiori"
- lungime totala cercei (ace si tortite) : 6 cm

VANDUT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

minettebijoux | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates